Som förväntat gav USA:s centralbank under
under 2017 är fortfarande en bra
Fed väntas vända – skulle påverka svenska boräntan

SOS Alarms nya app räddade liv direkt

första presskonferens som ordförande för USA:s

Att ringa till nödnumret 112 är något som, för de flesta, inte hör till vanligheterna, men när det väl behövs är det av högsta vikt att det sker på korrekt sätt, och att rätt hjälp snabbt kommer till rätt plats. Nu finns 112-appen sedan bara några veckor tillbaka – och den har redan varit bidragande till räddandet av en insjuknad kvinna.

Heng Long Abrams 1 16 RC Metal Drive Wklackar and Metal Idlers

Så kan du bygga ditt personliga varumärke i sociala medier

Att ha ett starkt personligt varumärke i sociala medier kan både leda till ett nytt uppdrag och nytt jobb. Att dela med sig av sin kunskap kan dessutom öppna många dörrar som leder till nya kontakter och affärsmöjligheter. Philip Gozzi och Tomas Wesander, grundarna av Stjärnsäljarpodden, har analyserat vad som utmärker de som lyckats bygga upp sitt personliga varumärke i sociala medier.    

– Det handlar om att bli känd för rätt grej, för sitt expertisområde, berättar Philip Gozzi, medgrundare till Stjärnsäljarpodden.  

Flyttens tråkiga – men viktiga – checklista

Jerome Powell höll på onsdagen sin

Att flytta till en ny bostad är en häftig upplevelse, men vägen dit kan stundtals vara utmanande. I den här artikeln har Göta Energi tagit fram en checklista på tråkiga, men viktiga, saker som behöver fixas vid flytten.

Restips: Tre upplevelseresor som förgyller vardagen

Fantastisk natur, exotisk mat och historiska sevärdheter. Det är bara lite av vad du kan få uppleva på Lotus Travels guidade upplevelseresor. I över 25 år har Lotus Travels reseguider förgyllt resenärers vardag med resor utöver det vanliga.  
– Våra resenärer får naturligtvis uppleva de största sevärdheterna, men vårt fokus ligger alltid på de genuina och gömda pärlorna bortom turiststråken, berättar Magnus Carlsson, Asienexpert på Lotus Travel. 

Hårtransplantation på prisvinnande klinik

La Clinique i Stockholm samarbetar med Este Medical Group, en prisvinnande klinik som utför hårtransplantationer och hårstimulerande behandlingar. För priset 29 500 kronor ingår konsultation, flyg, tre nätter på lyxhotell, transfer och hårtransplantation.

Hasegawa CR8 1 24 Lancia Delta HF heltal 16 V Rally San Remo Kit de fabricate
Henglong 3849-1 16 Scale 2.4GHz RC Simulation Tyskland III H-typ Medium Tank
d bloggare gillar detta: